TOVÁBBI MUNKÁINK KÉPEKBEN (burkolás, csempézés, kerítésépítés, stb...)

…persze nemcsak a menük alatt található munkáink vannak. Viakolor lerakás, burkolás, csempézés, szegélykő készítés, kerítésépítés, lépcsőkészítés, mosdókagyló sablon készítés, nyílászárók beépítése…

Az alábbi képeken további munkáink eredményeibe nyerhet betekintést.

burkolás viakolor
burkolás viakolor
burkolás viakolor

Szinte már mindenféle falburkolattal dolgoztunk sokféle falszerkezeten. Akár vízálló a tégla falán, akár nedves belső felületre ragasztani? Mindenre megoldást találunk Önnek. Ragasztástól a fugázásig… mindet elvégezzük.

Mindannyian tudjuk, hogy az ipari és kereskedelmi létesítmények, illetve a családi házak padlói gyorsabban kopnak, de milyen gyakran gondolunk a falakra? Természetesen a padlók természetüknél fogva nagyobb kopásnak és lábnyomásnak vannak kitéve, de a falakkal való véletlenszerű érintkezés meglepően gyakori, és az idő múlásával csak rosszabb lesz. A különbőző falburkolatok növelik a felület szilárdságát és végül meghosszabbítják élettartamukat. Függetlenül a konyha, az előszoba, vagy épp a fürdőszoba falánál. Minden faltípusra van megoldás (többféle csempe – burkolat). A megrendelőnek csak a típsut, színt és formát kell csak “megálmodnia”.

A burkolólapok sokoldalúak. Különböző padló- és falburkolatok kellenek, amelyek az otthon számos területén megtalálhatók. De a csempézés, burkolás projekt sikere nemcsak a megfelelő szín és stílus kiválasztása, hanem a burkolólapok nagy hatással lesznek arra, hogy hogyan fog kinézni a hely, és milyen érzést vált ki.

 

A viakolor lapok/téglák széles skálája különböző textúrákban, színekben és mintákban megtalálható, amelyek mindenféle kertet, udvart, járdát, előteret, kocsibeállót “feldobnak” látványra.

Különböző termékcsaládba tartoznak az áteresztő blokkok, amelyek a vizet elvezetik biztonságosan, még a nagy csapadék esetén is.

A lenyűgöző kültéri viakolor burkolólapok fagyállóak, így a teraszok otthonukkal együtt “élhetnek”. Ezek is elhalványulnak, alga és moha ellenálló, így könnyen karbantartható.

A kültéri fal termékcsaládban különböző stílusokban dekoratív téglák találhatók, amelyek vonzó kerti falak és kerítés kialakítására, díszítésére használhatók.

 

viakolor

Állványozás munkánkról látott már képeket?