TOVÁBBI MUNKÁINK KÉPEKBEN

(más szóval burkolás és csempézés, valamint kerítésépítés, stb…)

…persze nemcsak a menük alatt található munkáink vannak. Például viakolor lerakás és burkolás, csempézés és szegélykő készítés, kerítésépítés és lépcsőkészítés, mosdókagyló sablon készítés, valamint nyílászárók beépítése…

Mindenek felett az alábbi képeken további munkáink eredményeibe nyerhet betekintést.

2020. január - többek között az alábbiakat is elkészítettük

2019. szeptember - többek között az alábbiakat is elkészítettük

2019. és az előtti, a témához köthető munkáink

burkolás viakolor
burkolás viakolor
burkolás viakolor

Szinte már mindenféle burkolattal dolgoztunk például sokféle falszerkezeten. Akár vízálló a tégla falára, és akár nedves belső felületre ragasztani? Hasonlóképpen mindenre megoldást találunk Önnek. Ragasztástól a fugázásig… mert mindet el is végezzük.

Röviden a burkolásról...

Mindannyian tudjuk, hogy az ipari és kereskedelmi létesítmények, illetve a családi házak padlói gyorsabban kopnak, de például milyen gyakran gondolunk így a falakra? Természetesen a padlók természetüknél fogva nagyobb kopásnak és lábnyomásnak vannak kitéve, de azonban a falakkal való véletlenszerű érintkezés meglepően gyakori, továbbá az idő múlásával csak rosszabb lesz. Mindenek felett a különböző falburkolatok növelik a felület szilárdságát és végül meghosszabbítják élettartamukat. Függetlenül a konyha és az előszoba, vagy például épp a fürdőszoba falánál. Minden faltípusra van megoldás (többféle csempe és burkolat). A megrendelőnek csak a típust, valamint a színt továbbá a formát kell csak “megálmodnia”.

A burkolólapok sokoldalúak. Különböző padló- és falburkolatok kellenek, amelyek az otthon számos területén megtalálhatók. De a csempézés és burkolás projekt sikere nemcsak a megfelelő szín és stílus kiválasztása például, hanem a burkolólapok nagy hatással lesznek arra, hogy hogyan fog kinézni a hely, és milyen érzést vált ki.

 

A viakolor lapok/téglák széles skálája különböző textúrákban, továbbá színekben és mintákban megtalálható, amelyek mindenféle kertet és udvart, járdát, előteret és kocsibeállót utána “feldobnak” látványra.

Különböző termékcsaládba tartoznak az áteresztő blokkok, amelyek a vizet elvezetik biztonságosan, és még a nagy csapadék esetén is. Ezért kell nagy odafigyeléssel és precizitással végezni a munkát, hogy utána, ne kelljen azon aggódni a tulajdonosnak, hogy melyik fal ázik fel a rosszul lerakott viakolor miatt (például mert megáll a víz a ház falánál és ezért nem folyik el).

A lenyűgöző kültéri viakolor és burkolólapok fagyállóak, így a teraszok otthonukkal együtt “élhetnek”. Például ezek is elhalványulnak, alga és moha ellenálló, így könnyen karbantartható.

Például a kültéri fal termékcsaládban különböző stílusokban dekoratív téglák is találhatók, amelyek vonzó kerti falak és kerítés kialakítására és díszítésére használhatók.

 

viakolor

Állványozás munkánkról látott már képeket?