SZOBA ÁTALAKÍTÁS

Szoba átalakítása, akár a régi vakolat eltávolításával.

Az alábbi képeken egy régi hálószoba felújítása és teljes belső szoba átalakítása egy modernebb szobává (új nyílászárók, hőszigetelt és újrafestett falak, felcsiszolt hajópadló, gipszkarton álmennyezet, szegélykővel kirakott kályha.

Mint a legtöbb szoba a házadban, a hálószoba is a legfontosabbak közé tartozik. Emiatt sem szabad, hogy megunja az ember, hiszen ott tölti  az élete körül-belül egyharmadát. Az évek során néhányszor érdemes áttekinteni, és elgondolkozni azon, hogy nem szeretnének-e egy újabb környezetben élni., hiszen a meglevő már kicsit elavultabb lehet.. Akár új festékkel szeretné felfrissíteni a szobáját, akár teljesen átalakítani, biztonságosan és hatékonyan elvégezhetjük a megfelelő tervezéssel. Miután megvan a terv, a festés munkája, a bútorok összeszerelése, mára csak a megrendelőn múlik, miként és hogy rendezi be.

Néha inspirációt kaphat egy festményből, egy bútorból vagy egy paplanból, vagy épp meglátott valamelyik ismerősénél egy olyan dolgot, amit igazán megszeret. Ezután a köré összpontosíthat a tervezéskor.

Válasszon egy általános színsémát a szobában. A szoba átalakítása során a kivitelező sokat támaszkodik a színsémákra, ezért válasszon 1 „fő” színt a szobájában, mint például egy semleges nyálkás, ropogós fehér, elnémított szürke vagy halvány rózsaszín. Ezután válasszon 1-2 extra „akcentus” színt, hogy kiegészítse a fő színét, és szórakoztató, szemet gyönyörködtető részleteket adjon hozzá

Tervezze át a bútorok elhelyezkedését, hogy nagyobb helyet adjon a térnek. Mozgassa a helyiségben lévő bútorokat, hogy tesztelje, hogy melyik hely lenne a legideálisabb a szoba átalakítása szerint. Próbáljon meg legalább 0,91 m távolságot hagynia bútorok között. Ez segít abban, hogy a szoba tágas és nyitott legyen, még akkor is, ha sok bútor van benne.

Nem okoz gondot a konnektorok, kapcsolók, elosztók, lámpa bekötése sem. A megrendelő kitalálja, hogy mi, hol legyen… mi pedig kivitelezzük.

Lépcső készítéséről készült képeinket megtekintette már?