ELÉRHETŐSÉG, KAPCSOLAT

Házépítés burkolás dryvit ytong

Elérhetőség: 

Farkas Gábor

tel.: 06-30-908-5274
(hétfő-péntek, 8:30-17:30)

email: epitomunka@gmail.com


————

Fűtés, víz- és villanyszerelés:

Hunor Tamás

tel.: +36 20 206-4615

email: thunor6@gmail.com

 

A telefonszám megadása felgyorsíthatja az ügyintézést.
Adatvédelmi nyilatkozat: Elolvasom
Házépítés burkolás dryvit ytong
Házépítés burkolás dryvit ytong
Házépítés burkolás dryvit ytong
Házépítés burkolás dryvit ytong
LED reflektor
LED reflektor
LED izzó
LED fénycső
LED fénycső

LED világítás (reflektor, izzó, fénycső) kapható. Nézze meg kínálatunkat!

Látta már? Házépítés folyamata az alapásától a tetőszerkezteig… KATT IDE!

Munkáinkról néhány kép (többet a felső menüpontok alatt talál meg):

állvány

SZÉLESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST – KŐMŰVES MUNKÁT KÍNÁLUNK

Az elképzelésektől a befejezésig, mindvégig együttműködve a megrendelővel. Kőműves munka? Nekünk nem gond. Kőműves munka Esztergom? Szintén nem gond. A munka elkezdése előtt minden esetben helyszíni “szemrevételezés” történik. Becslések, tervezések, kivitelezések a lehető leggyorsabb és legpontosabb végkifejlet eléréséért. Ügyfeleink, megrendelőink fontosak számunkra. Eddigi éveink alatt találkoztunk már a legkönnyebbtől  munkától a legproblémásabb munkáig… szinte minden helyzettel. Ezért is célunk a precíz, pontos és megfelelő munkavégzés, hogy megrendelőink elégedettek legyenek velünk és csak a jót mondhassák el rólunk és embereinkről.

Cégünk számos olyan szolgáltatást kínál, amely megfelel a projekt igényeinek, az együttműködési megbeszélésektől a munka átadásáig és azon túl… Hisszük, hogy minden projekt egyedülálló, és testreszabhatja szemléletünket az adott projekthez. Miközben mi sok esetben meg tudjuk oldani az anyagszállítást is, így a megrendelőnek sokszor elég csak “hátradőlnie” és várni a kész munkátSzámos munkafolyamatot tudunk és ismerünk, és biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk azt a folyamatot, amely a legjobban segít a célok elérésében.

A precíz kőműves munka és/vagy építési fázis során a csapat célja, hogy aktívan kezelje a költségvetés-fejlesztési folyamatot, a tulajdonost és tanácsadóit időben tájékoztassa a költség- és módszer-alternatívákról, és figyelemmel kíséri az anyagok rendelkezésre állását és a költségek kompatibilitását. Ez a folyamat folyamatos nyomon követést és kölcsönhatást foglal magában.

Szilárdan hiszünk a partnerségben, és a motiváló erő partneri kapcsolat lehet egy projektre. A bizalom kialakítása egy csapattal, ahol minden tag megkeresi a másik segítségét, elősegíti a legjobb együttműködést és minden egyes tag előnyét. Egy fontos és precíz kőműves munka CSAPAT nélkül szinte megvalósíthatatlan.

A minőségellenőrzés olyan gondolkodásmódot jelent, amely a csapat minden tagja felelőssége. Minden egyes személy kötelessége, hogy teljes mértékben megértse felelősségi körüket, és elszámoltatható legyen a legmagasabb minőség eléréséért a kezdeti tervezéstől a végső telepítésig.