ELÉRHETŐSÉG, KAPCSOLAT

Elérhetőség: 

Farkas Gábor

tel.: 06-30-908-5274
(hétfő-péntek, 8:30-17:30)

email: epitomunka@gmail.com


————

Fűtés, víz- és villanyszerelés:

Hunor Tamás

tel.: +36 20 206-4615

email: thunor6@gmail.com

 

A telefonszám megadása felgyorsíthatja az ügyintézést.
Adatvédelmi nyilatkozat: Elolvasom
LED reflektor
LED reflektor
LED izzó
LED fénycső
LED fénycső

LED világítás (reflektor, izzó, fénycső) kapható. Nézze meg kínálatunkat!

Látta már? Házépítés folyamata az alapásától a tetőszerkezteig… KATT IDE!

Munkáinkról néhány kép (többet a felső menüpontok alatt talál meg):

állvány

SZÉLESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST – KŐMŰVES MUNKÁT KÍNÁLUNK

Az elképzelésektől a befejezésig, mindvégig együttműködve a megrendelővel. Kőműves munka? Nekünk nem gond. Kőműves munka Esztergom? Szintén nem gond. A munka elkezdése előtt minden esetben helyszíni “szemrevételezés” történik. Becslések, tervezések, kivitelezések a lehető leggyorsabb és legpontosabb végkifejlet eléréséért. Ügyfeleink, megrendelőink fontosak számunkra. Eddigi éveink alatt találkoztunk már a legkönnyebbtől  munkától a legproblémásabb munkáig… szinte minden helyzettel. Ezért is célunk a precíz, pontos és megfelelő munkavégzés, hogy megrendelőink elégedettek legyenek velünk és csak a jót mondhassák el rólunk és embereinkről.

Cégünk számos olyan szolgáltatást kínál, amely megfelel a projekt igényeinek, az együttműködési megbeszélésektől a munka átadásáig és azon túl… Hisszük, hogy minden projekt egyedülálló, és testreszabhatja szemléletünket az adott projekthez. Miközben mi sok esetben meg tudjuk oldani az anyagszállítást is, így a megrendelőnek sokszor elég csak “hátradőlnie” és várni a kész munkátSzámos munkafolyamatot tudunk és ismerünk, és biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk azt a folyamatot, amely a legjobban segít a célok elérésében.

A precíz kőműves munka és/vagy építési fázis során a csapat célja, hogy aktívan kezelje a költségvetés-fejlesztési folyamatot, a tulajdonost és tanácsadóit időben tájékoztassa a költség- és módszer-alternatívákról, és figyelemmel kíséri az anyagok rendelkezésre állását és a költségek kompatibilitását. Ez a folyamat folyamatos nyomon követést és kölcsönhatást foglal magában.

Szilárdan hiszünk a partnerségben, és a motiváló erő partneri kapcsolat lehet egy projektre. A bizalom kialakítása egy csapattal, ahol minden tag megkeresi a másik segítségét, elősegíti a legjobb együttműködést és minden egyes tag előnyét. Egy fontos és precíz kőműves munka CSAPAT nélkül szinte megvalósíthatatlan.

A minőségellenőrzés olyan gondolkodásmódot jelent, amely a csapat minden tagja felelőssége. Minden egyes személy kötelessége, hogy teljes mértékben megértse felelősségi körüket, és elszámoltatható legyen a legmagasabb minőség eléréséért a kezdeti tervezéstől a végső telepítésig.